De kracht van de PowerApps van Microsoft

powerapps

Met de introductie van Windows 10 Mobile heeft Microsoft eindelijk een groep tools geïntroduceerd genaamd PowerApps. Hoewel dit niet helemaal nieuw is in de wereld van smartphones; Het was echter pas na de iPhone- en Android-platforms dat het bedrijf het concept van applicaties op mobiele apparaten introduceerde. De reden voor de introductie was de wens om meer gepersonaliseerde ervaringen en apps te creëren voor gebruikers van Windows 10 Mobile.

Het bedrijf is erin geslaagd zowel de hardware- als de software-industrie te plezieren met zijn nieuwe aanbod. Zoals we allemaal weten, kunnen veel mensen een groot aantal apps bedenken, maar wat ze vergeten is dat het hebben van dezelfde applicatie op verschillende handsets zal resulteren in duplicatie van de functionaliteit.

Een voorbeeld van de krachtige apps van Microsoft is de MS Messenger. Met deze app kun je chatten met andere Windows 10 Mobile-gebruikers van overal ter wereld. Naast deze app zijn er nog veel andere power-apps beschikbaar in de Windows Store. Al deze krachtige apps zijn ontworpen om de gebruiker een verrijkte gebruikerservaring te bieden.

Een voorbeeld hiervan is de mailbox. Met deze app heb je overal toegang tot je e-mailaccount. Bovendien kunt u met de app uw e-mails filteren op basis van categorieën zoals gelezen, verzonden en bounces. Bovendien kunt u ook rechtstreeks vanuit de MS Messenger-app zelf bulkmail en planningstaken instellen.

Een ander voorbeeld is de Microsoft Edge-browser waarmee u op internet kunt surfen met de nieuwe Edge-functies van Microsoft Edge. Als u een fervent internetsurfer bent, zult u de verbeterde kracht en functies van de browser zeker waarderen. In deze app ervaar je surfen op internet als een echte webbrowser. Met deze app kun je de Edge-functies eenvoudig bedienen met een simpele veegbeweging van je vinger vanuit het Microsoft Edge-controlecentrum.

Behalve de Microsoft Edge-browser zijn er ook andere geweldige apps in de Windows Store zoals de Microsoft Groove Music-app. Deze app is vergelijkbaar met de iTunes Music-app, maar biedt je een veel rijkere ervaring, omdat je je muziekbestanden kunt ordenen en ze op meerdere apparaten kunt synchroniseren. Verder krijg je toegang tot de Microsoft Groove Photos-app waar je je foto’s, video’s en muzieknummers kunt bewerken. Het Microsoft Groove-navigatiecentrum is ook beschikbaar in de Windows Store, waar verschillende informatie wordt weergegeven, zoals de tijd, het weer, de kaart en de plaats waar u zich momenteel in realtime bevindt.

Al deze apps maken het gebruik van uw computer erg gemakkelijk en handig. De kracht van deze apps mag niet worden onderschat, vooral op het werk waar je veel tijd besteedt aan het werk en het typen van lange documenten. Met deze door Microsoft aangedreven apps geïnstalleerd, zal uw productiviteit zeker toenemen en hoeft u nooit meer terug te schakelen naar uw muis en toetsenbord. U kunt alle geweldige functies en technologieën van deze geweldige Microsoft-apps binnen handbereik ervaren via de Windows Store.

meer informatie over PowerApps

CategoriesIT