Maandverband Tampons

maandverband

Er was een tijd dat maandverband een stuk stof waren, misschien een heel dun stuk wit katoen, en ze werden gebruikt om het aanrecht van de badkamer af te vegen, en misschien zelfs het aanrecht waar de vrouwen hun bad zouden nemen. Ze hadden niet de hoogtechnologische sanitaire bescherming die we vandaag hebben.

Geen plastic voeringen, geen papieren wegwerpproducten, gewoon oude maandverbanden. Natuurlijk gebruiken sommige vrouwen dit soort maandverband nog steeds, maar er zijn ook maandverbandhouders op de markt die veel effectiever en ook veel goedkoper zijn. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat u niet zelf maandverbandhouder hoeft aan te schaffen of te maken.

Naast maandverband zijn er dispensers voor maandverband op de markt. Het meest voorkomende type is de dispenser voor gevouwen maandverband. Dit type dispenser werkt door een groot vel maandverband op te vouwen, dus het is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen in uw tas, achterzak of rugzak. Deze maandverbanden hebben vaak een vak voor extra tissues, en een aantal vakjes om ze gescheiden te houden.

Naast de opvouwbare maandverbanddispenser zijn er ook wegwerp maandverband verkrijgbaar. Dit type maandverband wordt onder zware druk gezet, zodat het scheurt en vervolgens wordt samengedrukt tot een samengeperste massa die vervolgens wordt weggegooid. Deze maandverbanden hebben kleine vakjes aan de binnenkant, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen en vervoerd. Dit type maandverband neemt ook veel vocht op, daarom wordt er onder koelkasten, ovens en wasmachines maandverband gelegd.

Handdoeken zijn een andere optie voor maandverband. Een rol handdoeken van goede kwaliteit is in bijna elk warenhuis te koop. Ze zijn redelijk goedkoop in vergelijking met andere maandverbanden, en u zult merken dat deze handdoeken vaak gedurende de dag worden vervangen omdat ze te vuil en vochtig worden om te gebruiken. Deze handdoeken zijn ook redelijk gemakkelijk te onderhouden.

Voor degenen die zich meer zorgen maken over het uiterlijk van hun toiletten, zijn er ook oprolbare maandverbanden beschikbaar. Deze producten hebben geen gevouwen flap aan de zijkant van elk maandverband, maar in plaats daarvan vouwt de flap zich over het gehele maandverband totdat de handdoek volledig is gesloten. Deze producten kunnen gemakkelijk onder een aanrechtblad, in lades of zelfs in de vriezer worden bewaard.

Als u een van de producten koopt die we hier hebben vermeld, kunt u erop vertrouwen dat u een product koopt dat is gemaakt met uw beste belangen in gedachten. We willen dat u vertrouwen heeft in de maandverbandproducten die u koopt, en we willen dat u er jarenlang op kunt rekenen. De producten die wij verkopen zijn allemaal gemaakt volgens dezelfde hoge eisen die u van maandverband mag verwachten. Met de zekerheid dat onze producten nog vele jaren effectief en bruikbaar zullen blijven, kunnen onze klanten met een gerust hart bij ons kopen en kunnen ze rekenen op een product waarop ze nog vele jaren kunnen rekenen.

Schadelijke effecten van maandverband en tampons

Ontdek online een enorm assortiment maandverband met merknaam. Klik hier op Vrijnatuurlijk.nl