Waar u op moet letten bij het boeken van een auto-import uit Duitsland

Auto-import Duitsland is de belangrijkste bestemming voor autokopers. Duitsland is een economische grootmacht en een van de meest populaire bestemmingen van de Europese Unie (EU). Elk jaar zetten miljoenen bezoekers uit Noord-Amerika, Groot-Brittannië, Australië, Frankrijk, Italië en vele andere Europese landen voet op de straten van Duitsland en rijden in enkele van de duurste en meest luxueuze auto’s op het continent.

De kwaliteit van Duitse auto’s is onomstreden en wereldberoemd om zijn betrouwbaarheid en luxe. Een ander voordeel zijn de aanzienlijk lagere kosten van gebruikte en nieuwe auto’s in Duitsland in vergelijking met de Verenigde Staten en andere Europese landen. Het is dan ook geen verrassing dat auto-import- en doorverkoopbedrijven al een aantal jaren in heel Duitsland floreren en een uitgebreid netwerk van tussenpersonen en vrachtwagenbedrijven in dienst hebben om veilige, beveiligde en snelle manieren te bieden waarop auto’s in Duitsland kunnen worden geïmporteerd.

Veel auto-import- en exportbedrijven zijn onlangs in Duitsland ontstaan en maken momenteel agressief reclame. Ze adverteren online en via televisie. De meeste bieden een gratis, vrijblijvende offerte en garantie van volledige betaling of een lage vergoeding als u niet tevreden bent met het voertuig van uw keuze. Sommige bieden prijzen die alle toepasselijke belastingen omvatten.

Als u van plan bent een auto importeren duitsland te importeren, zijn er verschillende dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat u de laagst mogelijke prijs betaalt en de beste service krijgt. Duitsland heeft momenteel de meest uitgebreide import- / exportwetten voor auto’s in Europa. Daarom moet u van deze wetten profiteren om u de best mogelijke deal te bieden. Een goed bedrijf zal in staat zijn om de werkelijke waarde van uw auto op de huidige groothandelsmarkt te peilen voordat u in de aanloophaven enige invoerrechten of belasting betaalt. Je kunt er ook achter komen of een bedrijf echt een Duitse exporteur is of dat het gewoon werkt vanuit hun garage in Duitsland. U kunt van Leersum & Zn.

Veel importbedrijven gebruiken expediteurs om voertuigen naar Duitsland te verschepen. Ze hebben niet veel ervaring of expertise in het verschepen van auto’s, dus de expediteur is verantwoordelijk voor alle eventualiteiten, inclusief beschadigde of zelfs gestolen auto’s. Het wordt vrachtvervoerders niet aangeraden om auto’s uit Duitsland te importeren, omdat ze waarschijnlijk proberen het voertuig te veel te betalen of te markeren. Als u een expediteur gaat inhuren voor uw auto-import, moet u ervoor zorgen dat het een bedrijf is met veel referenties en bereid is om achter alles te staan wat ze u verzenden. Zorg ervoor dat je gaat werken met een bedrijf dat een vergunning heeft en geaccrediteerd is om auto’s en voertuigen uit Duitsland te importeren.

Het vinden van een auto-importdienst om aan uw autotransportbehoeften in Duitsland te voldoen, is gemakkelijker dan u denkt. Het enige dat u hoeft te doen, is op Google zoeken naar Duitse autoverhuurbedrijven of bedrijven en de beoordelingssites bekijken om te zien wat andere mensen te zeggen hebben. Op deze manier kunt u een weloverwogen beslissing nemen en precies weten hoeveel de geïmporteerde auto waard is voordat u betaalt. Duitsland is een geweldige plek om te bezoeken en heeft de autoliefhebber die het land wil verkennen veel te bieden. Met een beetje onderzoek kunt u de serviceprovider vinden die het beste bij u past.

Kijk voor meer informatie op https://www.vanleersum.nl/