Waar kan ik de beste gele spliterwten vinden?

Waar kan ik de beste gele spliterwten vinden?

Ik probeer al jaren antwoord te geven op de vraag: "Waar kan ik de beste gele spliterwten plus vinden?" De belangrijkste reden voor mijn zoektocht was dat mijn vrouw door nierfalen leed en veel eiwitten in haar dieet nodig had. Ze hield helemaal niet van rundvlees of kip, we hadden allerlei soorten pasta, rijst en andere dingen die uit een andere cultuur kwamen, maar die niet als echt voedsel konden worden geclassificeerd. We moesten alles wat ze at, vervangen door iets met meer voeding. Door de hele situatie begon ik te leren over de geschiedenis van voedingsmiddelen en hoe ze worden bereid, verpakt en geconsumeerd.

Waar kan ik de beste gele spliterwten vinden?

Ik begon meer boeken te lezen over voeding, biochemie, vitamines en begon zelfs mijn eigen kruiden en groenten te verbouwen. Op dat moment besloot ik de vragen op te schrijven die ik had met betrekking tot het vinden van de beste gele spliterwten. De reacties die ik kreeg waren zeer gevarieerd, maar gaven allemaal aan dat er een aantal plaatsen was waar je heen kon om de beste en goedkoopste bronnen van deze belangrijke voedingsstof te vinden. Ik realiseerde me ook dat ik meer informatie over deze voedingsstof nodig had en vervangingen moest gaan maken die mij en mijn vrouw ten goede zouden komen.

Ik gebruik nog steeds veel lokale (zelfgekweekte) gele spliterwten en ik gebruik nog steeds runder- en kippeneiwitten voor veel maaltijden. Wanneer ik echter voor de eerste keer een maaltijd kook, bewaar ik altijd wat droge erwten in de koelkast en gebruik ze om erwtensoep van te maken. Het is absoluut heerlijk en helpt me op schema te blijven met mijn dieetwensen. Ik hoop dat je deze informatie nuttig vindt, en moge je de beste gele spliterwten vinden!

Meer info over dit artikel: https://www.valledelsole.nl/