Tips – Waarom bemiddeling precies is wat u nodig heeft

bemiddeling arbeidsconflict

Tips – Waarom bemiddeling precies is wat u nodig heeft

Als u midden in een meer info op deze site zit, dan zou u enkele tips – voordelen – moeten kennen en begrijpen waarom mediation u kan helpen. Mediation is een veel beter alternatief om uw arbeidsconflict via een rechtszaak te laten beslechten. Bemiddeling is minder duur dan naar de rechtbank gaan en naar de rechtbank gaan betekent dat jullie allebei krijgen waar jullie recht op hebben: een eerlijk loon en uitkeringen. Het maakt het besluitvormingsproces ook veel soepeler voor alle betrokkenen. Hier zijn een paar van de beste tips – voordelen – waarom bemiddeling misschien precies is wat u nodig heeft.

– Allereerst, als u dit nog niet heeft gedaan, moet u weten dat er een tijdslimiet is aan wanneer een mediation zal plaatsvinden. Meestal zou u dit moeten weten zodra u problemen begint te krijgen met de communicatie met uw partner. Als je al minstens drie maanden moeite hebt om met elkaar te praten, heb je waarschijnlijk bemiddeling nodig. Als je het eerder nodig hebt, dan moet je weten dat je welkom bent om binnen te komen en erom te vragen. Op deze manier kunt u toch een uitweg uit het huwelijk vinden, maar het kan wat langer duren dan wanneer u naar de rechter was gestapt. U moet nadenken over deze tijdslimiet en hoe belangrijk deze voor u is.

– Een andere tip die u moet weten en in gedachten moet houden, is dat mediation niet per se helemaal eerlijk zal zijn. Je moet dit vanaf het begin weten, voordat je er zelfs maar bij betrokken raakt. Soms zal de bemiddelaar niet helemaal eerlijk zijn en moet u beslissen of dit iets is dat u wilt verdragen. In sommige gevallen, als uw echtgenoot zich niet gedraagt, kan de bemiddelaar een straf opleggen die u niet leuk vindt en u moet dit ook weten.

Voor meer informatie klik je hier: https://mediator-dordrecht.nl/