Hoe je de Auto Importeren Duitsland

Van Leersum

Als je van plan bent op reis naar Duitsland, het eerste ding dat u hoeft te doen is het vinden van een auto import bedrijf dat u wilt gebruiken. Duitsland, net als veel Europese landen, is een geweldige plek om te bezoeken met een auto.

In feite is Duitsland een van de grootste auto-importeurs ter wereld. Ze hebben veel auto ‘ s op te halen in hun depots en het transport naar de delen van het land waarin u wellicht geïnteresseerd is in het zien. U kunt ook zoeken naar een importeur in uw omgeving, of als je in de stemming bent, je zou kunnen kijken voor ze online. Duitsland is een geweldige plek voor elk type auto, maar afhankelijk van de grootte van de auto die je gaat halen bij de importeur, je zal moeten betalen in beide richtingen.

Als je eenmaal hebt uitgezocht een auto te importeren in Duitsland, moet u met het regelen van alle benodigde papieren te halen. Een ding dat je moet doen is het invullen van een aangifte. Als u niet in staat bent om dit te doen op uw eigen, dan is de eenvoudigste oplossing is het huren van een professionele douane-declarant dit voor u te doen. Zij hebben ervaring in de douane en administratie gebied en kunnen u alles wat gedaan de eerste keer.

Wanneer u hebt ingevuld in uw aangifte, het is nu tijd om te beslissen waar u gaat uw auto op te halen uit. Duitsland heeft twee grote luchthavens die u kunt kiezen, maar het wordt aanbevolen dat u gebruik maakt van de Mercedes-Benz fabriek in Oostenrijk, in tegenstelling tot de lokale luchthavens als u meer service krijgen. Als u zeker wilt zijn van het krijgen van uw auto naar de gewenste locatie, het beste zou zijn om te rijden naar het vliegveld en halen daar.

Wanneer u bij de auto import workshop, ze geven u eerst een prijs voor de auto die u wilt importeren. U bent ook gaan om een document te ondertekenen waarin u aangeeft dat u de algemene voorwaarden begrijpt. In de meeste gevallen zijn slechts de basis-eisen te voldoen, maar u niet wilt kijken iets. Zodra alles in orde is ondertekend, zal de workshop brengt de auto over aan uw verblijf. Dit is waar de dingen beginnen te krijgen interessant.

Zodra de auto komt bij u thuis, op het werk nog maar net begonnen. Je hebt nu aan het invullen van de benodigde papieren met de relevante informatie. Deze administratie zal omvatten gegevens zoals het VIN-nummer van het voertuig, het kenteken als er één fabrikant en eventuele andere toevoegingen die nodig zijn. Zodra u het formulier heeft ingevuld op de juiste manier, zal je nodig hebt om het te krijgen ondertekend en gedateerd voordat je kunt het mee naar huis nemen. Als dat eenmaal is voltooid, zult u in staat om de geïmporteerde auto thuis en geniet er meteen van.

Als je nadenkt over hoeveel geld u kunt besparen door het krijgen van een auto geïmporteerd naar Duitsland, het is duidelijk dat u zult willen nemen van deze optie zeer serieus. Er zijn veel professionals die u kunnen helpen met het proces, zodat u geen zorgen hoeft te maken over iets te doen op uw eigen. Het vinden van het juiste bedrijf om zaken mee te doen betekent het vinden van een die ervaring heeft met het omgaan met Duitsland en auto ‘ s in het algemeen zoals Van Leersum. De hoger opgeleiden zijn ze over het onderwerp, hoe makkelijker het hele proces zal worden.

Meer informatie: https://www.vanleersum.nl/auto-importeren-duitsland/