De Voordelen voor de Gezondheid van Kikkererwten

Kikkererwten

Kikkererwten behoren tot de meest voedzame voedingsmiddelen die beschikbaar zijn voor ons vandaag.

Ze bevatten een hoge hoeveelheid eiwitten, laag in vet en cholesterol. Ze zijn ook rijk aan mineralen zoals kalium, natrium, fosfor en magnesium. Kikkererwten zijn ook een goede bron van vitamine B, zink, kalium, foliumzuur, niacine en thiamine.

Echter, de voordelen voor de gezondheid van het eten van hen veel verder gaan dan hun veel voedingswaarde. Het volgende is een inleiding tot de voordelen voor de gezondheid van Kikkererwten:

Kikkererwten zijn bekend om een grote bron van vezels, wat betekent dat zij een lagere bloeddruk en verlagen het cholesterolgehalte in het bloed. Als het gaat om vezels, Kikkererwten op het uitvoeren van vrijwel elke andere bron van voedsel voor hetzelfde doel. Studies hebben aangetoond dat ze de bloeddruk verlagen tot 10 punten, vooral wanneer het gecombineerd wordt met oplosbare vezels.

Kikkererwten zijn uitstekende bronnen van magnesium en kalium, wat kan cholesterol te verlagen en het verhogen van uw bloed de mogelijkheid om zichzelf te ontdoen van de LDL-of low-density lipoprotein cholesterol. Magnesium is een belangrijk mineraal voor het behoud van zenuw-en spierfunctie en voor het reguleren van de bloeddruk. Kalium, op zijn beurt, verlaagt de bloeddruk en het vergroten van het vocht in het lichaam.

Kikkererwten bevatten grote hoeveelheden voedingsvezels, aminozuren en een verscheidenheid aan vitamines en mineralen. Ze bevatten veel eiwitten maar weinig verzadigd vet. Dit helpt constipatie te voorkomen, wat op zijn beurt de risico’s van darmkanker vermindert.

Kikkererwten-eiwit wordt ook beschouwd als één van moeder natuur ‘ s meest krachtige natuurlijke antibiotica. Het is gebruikt als een ingrediënt in soepen, sauzen, curry ‘ s en broodjes voor eeuwen.

Van kikkererwten-eiwitten is aangetoond dat ze een significante antikankeractiviteit hebben. Ze remmen de groei van menselijke prostaat-, borst-, colorectale en borstkankercellen, evenals menselijke eierstokkankercellen. Het vermogen van dit eiwit om tumorgroei te onderdrukken, is waarschijnlijk te wijten aan de aanwezigheid van fytosterolen, die de groei van kankercellen remmen door de werking van een enzym genaamd 5-A-reductase te blokkeren.

Kikkererwten bevatten een breed scala aan B-vitamines en mineralen, waaronder foliumzuur en calcium, die belangrijk zijn om osteoporose, botverlies en rachitis te helpen voorkomen. In feite zijn de mineralen in kikkererwten vergelijkbaar met die in rood vlees en zuivelproducten, waardoor ze een rijke bron van calcium zijn. en andere voedingsstoffen die nodig zijn voor gezonde botten en tanden.

Kikkererwten bevatten een verscheidenheid van enzymen die bijdragen aan de gezondheid van het maagdarmkanaal.

Ze helpen de darmen verwijderen van toxines en afvalstoffen uit het lichaam en reguleren de stoelgang. Zij fungeren tevens als een effectief laxeermiddel, die u kunnen helpen voorkomen constipatie en het verbeteren van uw spijsvertering.

Als u wilt afvallen, neem dan een dieet met kikkererwten. Ze zijn een grote bron van eiwitten, vitamines en mineralen, vezels en antioxidanten.

klik hier meer informatie: https://novusventus.shop/nl/