De belangrijke veiligheidskenmerken van Food Truck en Carts

foodtruck

De belangrijke veiligheidskenmerken van Food Truck en Carts

Een foodtruck is meestal een groot elektrisch gemotoriseerd voertuig, meestal met een lange, boxy carrosserie, uitgerust met tanks op het aanrecht om grote hoeveelheden brandstof, diesel of benzine te bevatten, een koeler om bederf te voorkomen en een groot compartiment voor het bewaren van het voedsel (de "vrachtwagenbed" genoemd). Sommige, zoals ijscowagens, verkopen gewoon kant-en-klaar of bevroren voedsel; anderen hebben een volledig uitgeruste keuken aan boord waar ze vers voedsel van de grond af bereiden, of ze verwarmen alleen voedsel dat al is bereid in een nabijgelegen stenen restaurant. Er zijn ook mobiele taco-verkopers die taco's en burrito's op aanvraag verkopen. Mobiele cateringbedrijven zijn zeer concurrerend, maar bieden vaak speciale aanbiedingen of promoties om nieuwe klanten aan te trekken.

Voordat u uw licentie aanvraagt, moet u ervoor zorgen dat u contact heeft opgenomen met de juiste stadsautoriteiten (zoals sanitaire en volksgezondheidsafdelingen) om een kopie van uw bedrijfsvergunning te krijgen, zodat u kunt controleren op mogelijke overtredingen voordat u een aanvraag indient voor een foodtruck rijbewijs. Sommige steden en dorpen vereisen inspecties of kennisgevingen voordat ze met zaken beginnen, andere niet foodtruck aanhangwagen. Sommige steden hebben verschillende regels, afhankelijk van de verkopersvergunning die u aanvraagt.

Foodtrucks en -karren kunnen een uitstekende manier zijn om extra inkomen te verdienen, vooral als je net begint. Het is echter belangrijk om te onthouden dat licenties voor foodtrucks en karren behoorlijk gereguleerd zijn en dat tickets ernstige gevolgen kunnen hebben, zoals boetes, gevangenisstraf en inbeslagname van eigendommen. Zorg ervoor dat u voldoende onderzoek doet naar de foodtruck- of cart-business die u overweegt voordat u zich aanmeldt. Zorg ervoor dat u erachter komt welke soorten licenties vereist zijn, evenals eventuele speciale inspecties of vereisten die u mogelijk nodig heeft voordat u een aanvraag indient.

Meer informatie op: Toet Toet Food