De 4 Functies van Kerk Orgel

kerkorgels

Kerk organen zijn een belangrijk onderdeel van de eredienst diensten, omdat ze worden gebruikt voor een aantal verschillende doeleinden.

Kerk organisten en kerk muzikanten zijn in staat om een breed scala van dingen met hun kerk orgel apparatuur, en het is belangrijk om te begrijpen hoe om te werken een (kerk) orgel effectief, zodat ze effectief kunnen zijn in de verschillende situaties die ze waarschijnlijk te zien in de kerkelijke gemeenten.

Het meest voorkomende type van kerk-orgel in gebruik vandaag de dag is het pijporgel. Het pijporgel is een elektronisch muziekinstrument dat maakt geluid door te rijden lucht door een reeks open, onder druk staande leidingen, gekozen uit een piano-achtig toetsenbord. Elke pijp heeft een verschillend volume en timbre, zoals elke pijp komt overeen met een andere toets op de piano-achtig toetsenbord. Omdat iedere buis zorgt voor een unieke klank, de leidingen komen in sets bekend als sleutels, elk van die bevat een gemeenschappelijk volume en timbre van het hele toetsenbord.

Een kerkorgel speler moet leren om het volume en de klankkleur van de toetsen, waardoor het spelen van het orgel zeer moeilijk in het begin.

Maar hoe meer je speelt, hoe beter je zal worden bij het regelen van het volume en de klankkleur van de toetsen, waardoor het spelen van het orgel makkelijker, omdat je in staat zal zijn om de controle over een groter volume dan kon je toen net beginnen te leren hoe om te spelen op het orgel.

Een andere functie van het orgels in die kerk organisten moeten leren hoe om te presteren is het vermogen om te bewegen tussen de toetsen van het orgel. Dit is belangrijk, want er zijn tijden wanneer een liedje moet de organist te gaan naar een andere toets of een andere opmerking in totaal dan het oorspronkelijke stuk van de muziek heeft, en omdat er geen toetsen op het toetsenbord die overeenkomt met de sleutel van de oorspronkelijke stuk muziek, een muzikant moet kunnen bewegen tussen de toetsen, zonder ooit te stoppen op een toets.

De derde functie van het orgaan dat een kerk organist moet leren hoe om te presteren is de mogelijkheid voor het weergeven van notities op het orgel met behulp van slechts een hand. Omdat het orgel bestaat uit drie onafhankelijke delen, een muzikant moet leren hoe om te verplaatsen van de ene toets naar de volgende met behulp van slechts een hand.

De vierde functie die een kerk organist moet worden vertrouwd met het leren hoe het stemmen van het orgel. Muziek is wat hoort bij een stukje muziek gespeeld en ze zijn verschillend voor elke toets op het toetsenbord. Afstemmen van het orgel in de kerk is erg belangrijk, want er zijn tijden wanneer dezelfde opmerkingen worden herhaaldelijk afgespeeld op het orgel, maar het tempo van de melodie op elke toets.

klik hier: Noorlanderorgels.com